Inbouw systeem voor vergader/kantoor/R.A.C. ruimte.

Dit is voor uw ruimte de ideale Split unit airconditioner om comfortabel de zomer door te komen, tevens kan deze airconditioner in de winter uw ruimte extra verwarmen. 

Split unit airco totaal pakket

  • Koelvermogen: vanaf 9000BTU(90m3 of 60m2).
  • Verwarm, verkoelen, ontvochtigen en ventileren. 
  • Geschikt voor ruimtes tot 90m³.
  • Energieklasse: A++, A+++.
  • All-in pakket, inclusief montage, leidingen, muurbeugel (of opstelblokken).
  • Werkschakelaar.
  • Nederlandstalige handleiding en duidelijke instructies.
  • Incl. 2 jaar installatie garantie en 2 Jaar LG garantie op de airconditioner.
  • Werkbon, LOGboek en Meetrapport.

Vraag een offerte aan en adviseer u over ons onderhoudsprogramma en service pakketten.

Wij helpen u met de juiste details over de plaatsing bij u thuis.

Neem gerust contact met ons op, info@brisafresca.nl of 06-55 54 52 27.

Technische informatie: 

Tot levenslange garantie!

Optimale klimaat in u woon of werk vertrek

Airconditioning die niet alleen zorgt voor koeling tijdens warme dagen maar ook voor heerlijke warmte in de koude winter dagen, tevens kunt u er mee filteren en eventueel alleen ontvochtigen voor een juiste vochtigheid waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in een benauwde gevoel komt. De wandmodellen van airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u inde koude dagen voordelig verwarmen met een warmtepomp airconditioner.

Inverter technologie!

De Inverter-technologie maakt de modulatie mogelijk van het vermogen dat door de airconditioner wordt geleverd op een proportionele manier aan de werkelijke vraag naar "koud" of "warm", mogelijk door de rotatiesnelheid van de compressor te verhogen of te verlagen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).

Ontvochtigingsfunctie

Een zeer handige functie waarmee u de airconditioner kunt gebruiken zonder de koelmodus te starten, die dezelfde tevredenheid garandeert, maar met minder elektriciteitsverbruik. Veelal om zelfs de zwaarste hitte te verslaan, verlaagt u de luchtvochtigheid en verlaagt u de temperatuur met minimaal 3 tot 5 graden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het verlagen van de luchtvochtigheid van u leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.

Lucht reinigings Filters

Veel bacteriën overwinteren vaak bij de lage interne temperatuur van de apparaten om vervolgens weer in u leefomgeving te worden vrijgegeven zodra de Airconditioner wordt uitgeschakeld en deze stopt met het produceren van koude lucht. De filters garanderen een schone en gezonde gerecyclede lucht omdat ze de verspreiding van bacteriën tijdens seizoensgebonden hitte- en vochtigheidspieken voorkomen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat een betere leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.