LG Boiler warmtepomp

LG Warmtepompboiler

LG warmtepompboiler: alleen maar voordelen

De warmtepompboiler van LG met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiënter, economischer en gebruiksvriendelijker; kortom alleen maar voordelen.

Warm water is een luxe waar we dagelijks gebruik van maken. LG brengt dit nu op een nóg betere manier in elke badkamer en/of keuken. De warmtepompboiler met DUAL Inverter compressor verbruikt tot 74 procent minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Hierdoor is deze niet alleen zuiniger, maar ook een stuk milieuvriendelijker.

Sneller en warmer

Het water is met deze warmtepompboiler 20 procent sneller warm en kan tot 30 procent warmer uit de kraan stromen dan bij traditionele boilers. Met capaciteiten van 200 en 270 liter is de warmtepompboiler de efficiëntste in zijn soort. Bovendien heeft deze energielabels A+ en A++ en is verbinden met zonnepanelen ook mogelijk.

Strak design

De boiler heeft een strak en elegant design dat al meerdere awards heeft gewonnen. Daardoor krijgt de warmtepompboiler een plek in zowel garages, kelders, bergingen als badkamers en wasruimtes. Met amper 46 decibel is deze ongeveer even geruisloos als een stille koelkast.

Om ook de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, kan de warmtepompboiler met Wi-Fi verbonden worden. Via de LG ThinQ-app kan de status van het water worden gecontroleerd en kunnen foutmeldingen en analyses van de werking van het toestel worden opgevolgd. LG staat bovendien pal achter de kwaliteit van de warmtepompboiler en ondersteunt deze kwaliteit met een garantie van tien jaar.

Belangrijkste kenmerken

  • De DUAL Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler.
  • 20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL Inverter-technologie Capaciteit van 200 of 270 liter.
  • Geluidsemissie beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast.
  • Strak design dat al meerdere malen bekroond werd.
  • Te verbinden met Wi-Fi en de LG ThinQ-app voor online monitoring.
  • 10 jaar garantie.

Brisa Fresca Tip!

Sluit uw vaatwasser en wasmachine ook aan op een warmtepomp boiler voor een nog hogere efficient huis.

Subsidie aanvraag:

https://www.verwarminginfo.nl/warmtepomp/subsidie#:~:text=Particulieren%20kunnen%20de%20subsidie%20voor,installatie%20van%20de%20warmtepomp%20meesturen.


Levering eind November 2022.

LG-WH20S.F5 Warmtepompboiler 200L 230V KA19696

€ 1999,-- / verzending € 50,-- Incl.BTW

LG-WH27S.F5 Warmtepompboiler 270L 230V KA19697

€ 2599,-- / verzending € 50,-- Incl.BTW

Laat de warmtepomp na installatie door een (locale)erkende gecertificeerde monteur/bedrijf volgens de LG voorwaarde controleren en inbedrijfstellen. Bewaar de werkbon, inbedrijfstelrapport, factuur en/of LOGboek bij de (LG)garantie voorwaarde.