Airconditioning voor ruimtes tot 105m2.

Dit is voor uw ruimte de ideale Split unit airconditioner om comfortabel de zomer door te komen, tevens kan deze airconditioner in de winter uw ruimte extra verwarmen. 

LGPlus split unit airco totaal pakket

 • Koelvermogen: 7,0 kW.
 • Verwarmvermogen: 7,5 kW.
 • Geschikt voor ruimtes tot 240m³ te koelen.
 • Geschikt voor ruimtes tot 210m³ te verwarmen 
 • Energieklasse: A++, A+++.
 • Inclusief wifi.
 • All-in pakket, inclusief montage, leidingen, muurbeugel (of opstelblokken).
 • Werkschakelaar.
 • Nederlandstalige handleiding en duidelijke instructies.
 • Incl. 2 jaar installatie garantie en tot 10 Jaar LG garantie.
 • Werkbon, LOGboek en Meetrapport.

Prijs € 3150,-- Incl.BTW.

Andere modellen meer prijs:

 • Deluxe UVnano € 300,- incl BTW.
 • ARTCOOL Mirror € 800,- incl BTW.


Wij helpen u met de juiste details over de plaatsing bij u thuis.

Neem gerust contact met ons op, brisa.fresca.airco@gmail.com of 06-55 54 52 27.

Bij aanschaf van de airconditioner:

Samen met ons onderhoudsovereenkomst die u volledig ontzorgt krijgt u 10 jaar LG garantie en tot 25% korting voor meerdere split unit airco units.

Technische informatie: 

Tot levenslange garantie!

Optimale klimaat in u woon of werk vertrek

Airconditioning die niet alleen zorgt voor koeling tijdens warme dagen maar ook voor heerlijke warmte in de koude winter dagen, tevens kunt u er mee filteren en eventueel alleen ontvochtigen voor een juiste vochtigheid waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in een benauwde gevoel komt. De wandmodellen van airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u inde koude dagen voordelig verwarmen met een warmtepomp airconditioner.

Inverter technologie!

De Inverter-technologie maakt de modulatie mogelijk van het vermogen dat door de airconditioner wordt geleverd op een proportionele manier aan de werkelijke vraag naar "koud" of "warm", mogelijk door de rotatiesnelheid van de compressor te verhogen of te verlagen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).

Ontvochtigingsfunctie

Een zeer handige functie waarmee u de airconditioner kunt gebruiken zonder de koelmodus te starten, die dezelfde tevredenheid garandeert, maar met minder elektriciteitsverbruik. Veelal om zelfs de zwaarste hitte te verslaan, verlaagt u de luchtvochtigheid en verlaagt u de temperatuur met minimaal 3 tot 5 graden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het verlagen van de luchtvochtigheid van u leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.

Lucht reinigings Filters

Veel bacteriën overwinteren vaak bij de lage interne temperatuur van de apparaten om vervolgens weer in u leefomgeving te worden vrijgegeven zodra de Airconditioner wordt uitgeschakeld en deze stopt met het produceren van koude lucht. De filters garanderen een schone en gezonde gerecyclede lucht omdat ze de verspreiding van bacteriën tijdens seizoensgebonden hitte- en vochtigheidspieken voorkomen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat een betere leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.