Airco Energie Optimizer

Uw airco tot 60% zuiniger in gebruik dan nu, C.O.P. van 7,3 en EER van 9,25.

Na veel onderzoek en optimaliseren zijn we met de Airco Energie Optimizer (AEO) gekomen die uw nieuwe of zelfs bestaan de airconditioner tot 60% zuiniger te maken. door de rest warmte van de verdamper en de rest warmte van de condensor te levellen. Dit houd in dat nog meer energie wordt gebruikt van de energie die u er in stop. Met de aanpassing van uw koelsysteem heeft u een aanzienlijk hoger rendement waardoor het systeem nog energie zuiniger word. Meer warmte of verkoeling voor minder geld en met de huidige energie prijzen kunnen wij dit voor u uit rekenen en heeft u de AEO in korte terug verdient.

Hier boven ziet u in de grafiek het stroom verbruik van een standaard airconditioner(links) en een airconditioner met de AEO(rechts) tijdens het koelen. Beide systemen leveren de zelfde koeling maar de airconditioner met AEO is meer dan 43% zuiniger. 

Hier onder ziet u in de grafiek het stroom verbruik van een standaard airconditioner(links) en een airconditioner met de AEO(rechts) tijdens het verwarmen. Beide systemen leveren de zelfde koeling maar de airconditioner met AEO is meer dan 61% zuiniger.  

De AEO heeft geen onderhoud nodig na het plaatsen en zal de eigenschappen van de airconditioner niet veranderen en gaat net zo lang mee als de airconditioner zelf. Heeft u een onderhoudsovereenkomst via ons dan monitoren wij de werking van de AEO gratis tijdens het onderhoud en het functioneren van de AEO. Ook zal de garantie van het onderhoudsovereenkomst niet veranderen en behoud u de volledig garantie van de  airconditioner. Bij aanschaf van een nieuwe airconditioner met AEO krijgt u ook de 2 jaar installatie en 2 jaar fabrieksgarantie van ons.

Wilt u meer weten over de AEO dan kunt u het onderstaande formulier in vullen en dan nemen wij contact met u op.