Thuis werkplek 35m2.

Dit is voor uw ruimte de ideale Split unit airconditioner om comfortabel de zomer door te komen, tevens kan deze airconditioner in de winter uw ruimte extra verwarmen.

Bent u thuis werker door de huidige omstandigheden dan kan het bedrijf de airconditioning vergoeden en ook de gebruikskosten. Omdat u met een verse comfortabele leef omgeving effectiever bent is dit ook meestal voor het bedrijf het geval en u kunt alle kosten door uw werkgever laten vergoeden. Wij overleggen de kosten van de airconditioner en installatie met uw werkgever, met een extra plaatsing van een losse energiemeter kunt u de verbruikskosten aantoonbaar doorgeven. Ook regelen wij dat als het thuis werken weer minder word of zelfs verdwijnt de airco weer verwijderen en dit bij de aanschaf meenemen.


Voor welke ruimte formaat zoek u een airconditioner? (Lengte x breedte = Oppervlakte in M2)


LGPlus split unit airco totaal pakket

  • Koelvermogen: Afhankelijk van de ruimte
  • Energieklasse: A+++, A++.
  • All-in pakket, inclusief 2 meter leidingen.
  • Inclusief wifi.
  • Nederlandstalige handleiding en duidelijke instructies.
Wij helpen u met de juiste details over de plaatsing bij u thuis.
Neem gerust contact met ons op, brisa.fresca.airco@gmail.com of 06-55 54 52 27.

Bij aanschaf van de airconditioner:

Samen met ons onderhoudscontract dat u volledig ontzorgt krijgt u 10 jaar LG garantie en tot 50% korting voor meerdere split unit airco units.

Technische informatie: 

Tot levenslange garantie !

Optimale klimaat in u woon of werk vertrek

Airconditioning  die niet alleen zorgt voor koeling tijdens warme dagen maar ook voor heerlijke warmte in de koude winter dagen, tevens kunt u er mee filteren en eventueel alleen ontvochtigen voor een juiste vochtigheid waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in een benauwde gevoel komt. De wandmodellen van airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u inde koude dagen voordelig verwarmen met een warmtepomp airconditioner.

Inverter technologie!

De Inverter-technologie maakt de modulatie mogelijk van het vermogen dat door de airconditioner wordt geleverd op een proportionele manier aan de werkelijke vraag naar "koud" of "warm", mogelijk door de rotatiesnelheid van de compressor te verhogen of te verlagen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% ( bij acht uur continu gebruik ).

Ontvochtigingsfunctie

Een zeer handige functie waarmee u de airconditioner kunt gebruiken zonder de koelmodus te starten, die dezelfde tevredenheid garandeert, maar met minder elektriciteitsverbruik. Veelal om zelfs de zwaarste hitte te verslaan, verlaagt u de luchtvochtigheid en verlaagt u de temperatuur met minimaal 3 tot 5 graden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het verlagen van de luchtvochtigheid van u leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.

Lucht reinigings Filters

Veel bacteriën overwinteren vaak bij de lage interne temperatuur van de apparaten om vervolgens weer in u leefomgeving te worden vrijgegeven zodra de Airconditioner wordt uitgeschakeld en deze stopt met het produceren van koude lucht. De filters garanderen een schone en gezonde gerecyclede lucht omdat ze de verspreiding van bacteriën tijdens seizoensgebonden hitte- en vochtigheidspieken voorkomen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat een betere leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.